Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan galilea.kleding@gmail.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand postadres. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. De spullen dienen MET labels en in de staat waarin ik ze naar u heb verzonden terug te komen. Spullen die duidelijk gewassen of gedragen zijn of waarvan de labels zijn verwijderd worden NIET terug vergoed.

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Solden kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen

Wil je jouw fashion item ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan galilea.kleding@gmail.com en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar onderstaand adres.

ONS ADRES:

T.A.V. Galilea Fashion

Ossenwegstraat 54

3440 Zoutleeuw

België

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden en een briefje met je naam bij in het pakketje te steken. 

LET OP: item moet in goede staat terug geretourneerd worden.

LET OP: solden kunnen NIET geretourneerd worden! 

© 2019 - 2024 Galilea Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel